Skip to content Skip to footer
QUALITAT, MEDI AMBIENT, SEGURETAT I SALUT

Política Integrada en el treball

MASSACHS Obres i Paisatge SLU, anteriorment anomenada MASSACHS Excavacions SL, som una empresa amb més de 50 anys d’experiència dins el món de la construcció, ubicada a la província de Girona.

Ens dediquem al sector de la construcció d’obra civil, realitzem treballs d’urbanització, vials i paviments naturals. També executem d’altres activitats ja tradicionals de l’empresa, com són els moviments de terres, reciclatge de runes, gestió de la pedrera i producció d’àrids.

El nostre objectiu és realitzar les obres d’acord amb els requeriments dels clients i parts interessades, optimitzant el preu, complint amb els terminis i amb els requisits aplicables legals i voluntaris especificats.

Un component essencial de les nostres activitats i objectius és el respecte pel medi ambient i l’aportació contra el canvi climàtic. Pretenem contribuir a la conservació dels recursos naturals tan mitjançant la progressiva integració ambiental de les nostres activitats, com a través del coneixement i compliment de la legislació ambiental corresponent.

Per MASSACHS OBRES I PAISATGE, SLU és primordial aconseguir un alt nivell en la prevenció de riscos laborals en les nostres activitats i obres. Aquest és un element imprescindible del nostre Sistema i la nostra política empresarial. 

Principis amb els quals orientem el nostre treball:

  • Política adequada a les finalitats de l’empresa

    La política integrada de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat i Salut en el Treball (SST) és adequada als objectius de l’organització.

  • Millora contínua

    L’eficàcia dels sistemes de gestió de la Qualitat i Medi Ambient son constantment revisades i milloren contínuament.

    Dins la gestió de la política de SST, la Prevenció de Riscos Laborals és una activitat bàsica, que no serà en cap cas supeditada a cap exigència, essent també un àmbit en procés de millora contínua.

  • Prevenció de la contaminació

    Totes les actuacions de l’empresa s’enfoquen a prevenir al màxim la possible contaminació mediambiental. Per aquest motiu, s’identifiquen i avaluen els aspectes ambientals a cada obra per tal de minimitzar i evitar els impactes en el medi ambient. Amb aquest mateix objectiu, es forma els treballadors en les mesures implementades i en la conscienciació de la importància de les nostres operacions en la prevenció de la contaminació ambiental.

  • Prevenció de lesions i del deteriorament de la salut

    A fi de prevenir lesions i evitar el deteriorament de la salut relacionat amb el treball, aportem els recursos humans i materials necessaris per la formació de tots els treballadors, conscienciant-los de la importància del seu compliment per evitar incidents.

    Es realitza la identificació i avaluació de riscos a les nostres obres, que disposen sempre del seu propi Pla de Seguretat i Salut.

    En determinats casos d’obres menors i sense projecte que no disposen del Pla de Seguretat i Salut, s’aplica l’avaluació de riscos pròpia de l’empresa.

    A Massachs Obres i Paisatge SLU també implementem els mecanismes per a la consulta i participació dels treballadors en la gestió de la SST.

  • Compromís de complir amb els requisits

    El conjunt de totes les tasques de l’organització que es duen a terme, compleixen amb la normativa tècnica, els requisits legals i les normatives mediambientals i de prevenció de riscos laborals vigents, o d’altres requisits establerts per les parts interessades.

  • Marc de referència

    La política integrada de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat i Salut en el Treball proporciona un marc de referència per establir i revisar els objectius de qualitat, ambientals i de SST.

  • Documentació, implementació i manteniment de la informació

    Totes les actuacions amb implicacions ambientals generen una informació que documentem, implementem i mantenim.

    Així mateix, i dins d’una planificació general segons l’establert per la normativa vigent en la prevenció de riscos laborals en tots els nostres centres de treball, documentem, implementem i mantenim el seguiment de la informació generada en aquest àmbit.

  • Revisió

    La política integrada de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat i Salut en el Treball és contínuament revisada per la seva permanent adequació.

  • El client és vital en l’organització

    El treball de l’organització s’orienta a la comprensió de les necessitats dels nostres clients, complint amb la finalitat de les obres i serveis, en qualitat, cost i termini.

  • La rendibilitat

    La solidesa de l’empresa s’aconsegueix mitjançant la generació d’un adequat nivell de beneficis, la minimització dels riscos inherents a l’activitat i el compliment del servei requerit pel client.

  • La qualitat és responsabilitat de tots i totes

    L’excel·lència en la qualitat s’assoleix fonamentalment mitjançant la conscienciació de que cada persona integrant de l’organització és responsable de la qualitat dels productes i serveis que genera.


Revisió 01.07.2024